Recipe: Tasty Mørbradbøffer med ristede løg, porre/gulerod stegt i olie med soya, chili og koriander, kartofler

Mørbradbøffer med ristede løg, porre/gulerod stegt i olie med soya, chili og koriander, kartofler. Find stockbilleder af Linser med gulerod og løg i i HD og millionvis af andre royaltyfri stockbilleder, illustrationer og vektorer i Shutterstocks samling. Download dette billede nu med en gratis prøveperiode. Kom og smag Tonnys lækre varme suppe.

Mørbradbøffer med ristede løg, porre/gulerod stegt i olie med soya, chili og koriander, kartofler Hak ingefær og hvidløg fint og bland med sojasauce. Skær skrællen af græskarret og skær det derefter i store tern. Del løgene i ringe, og vend dem i hvedemel. You can have Mørbradbøffer med ristede løg, porre/gulerod stegt i olie med soya, chili og koriander, kartofler using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Mørbradbøffer med ristede løg, porre/gulerod stegt i olie med soya, chili og koriander, kartofler

 1. Prepare 2 of svinemørbrad, ca. 1kg.
 2. You need 4 of store zitauerløg.
 3. You need 1 of dl vindruekerneolie til at stege løgene i.
 4. You need of Lidt mel til at drysse på løgene.
 5. It’s of Salt og peber til det hele.
 6. Prepare 1 of porre.
 7. You need 4 of gulerødder, revede.
 8. Prepare of Lidt flowersprouts.
 9. You need 1 of rød chili.
 10. Prepare 1 spsk of soyasauce.
 11. Prepare 1 bundt of koriander.
 12. Prepare 1 kg of små kartofler med skrald.
 13. It’s 1/4 of dl piskefløde til pandesovs.
 14. Prepare 1 spsk of dijonsennep.
 15. It’s 10 g of smør.
 16. Prepare 1/2 of dl olivenolie.

Varm olie i en kasserolle, og steg løgene sprøde og Fordel kartoffelskiver på brødet, og top med purløgsmayo, ristede løg og friske urter. Quinoasalat med spidskål, stegte majs og gulerod – Mad med glød. Opskrift: Prøv disse fantastiske og nemme grønne deller til både. Til at begynde med: Parter Tilsæt grove stykker af gulerod og porre, som du også svitser af.

Mørbradbøffer med ristede løg, porre/gulerod stegt i olie med soya, chili og koriander, kartofler step by step

 1. Start med at rense mørbrad for sener, bimørbrad og evt. fedt. Skær dem ud i 12 lige store bøffer, tryk dem flade på den højkant og salt med flagesalt og peber på begge sider og lad dem trække i køleskabet..
 2. Løgene skæres i tynde ringe, drysses med mel, salt og peber og steges meget sprøde i olie, lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær porre i stave, riv gulerødderne i en grøntsagsmølle, skær chilier i skiver, og flowersprouts i blade. Steg det i en wok i vindruekerneolie..
 3. Kog de små kartofler i 15 minutter, de må lige have lidt bid. Når grøntsagerne er let brankede tilsættes soyasauce og smages til med evt salt og peber..
 4. Varm en stor pande op med smør og olie og steg bøfferne ialt 5 minutter så de stadig er rosa indvendig. Tag dem af panden og hæld piskefløden på og kog op. Sluk og tilsæt 1 spsk dijonsennep..
 5. Anret bøfferne på et varmt fad, pynt med de ristede løg og garner med grøntsagerne og koriander. De 2 mindste børnebørn fik kun kød og kartofler med smør, men rå gulerødder i stave..

Tilsæt et glas hvidvin og en Dit daggamle brød er fantastisk stegt på grillpanden. Gnid det først med hvidløg og pensl med olivenolie. Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager – Claus Holm. Pandestegt medister med fennikel og buketter af blomkål. Serveres med mornaysauce og kogte kartofler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *