Recipe: Perfect Mørbradbøffer i flødesauce

Mørbradbøffer i flødesauce. (Tenderloin with Cream Sauce, Mørbradbøffer i flødesauce ) This Danish classic employs pork tenderloin that is coupled with hefty amounts of onions, all doused in a creamy sauce. The dish is usually baked as a casserole and is often complemented with mushrooms or crispy bacon bits. It is typically enjoyed as a hearty home-cooked meal and.

Mørbradbøffer i flødesauce Jeg serverede retten med råstegte kartofler og hvilken succes. Råstegte kartofler er det bedste i verden og genialt at servere til denne ret.. Best Mørbradbøffer i flødesovs in the world according to food critics and professionals. You can cook Mørbradbøffer i flødesauce using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Mørbradbøffer i flødesauce

 1. It’s 100 g of bacon.
 2. Prepare 250 g of champignon.
 3. Prepare 2 of løg.
 4. You need 2 of dl fløde.
 5. You need 1 of dl bouillon.
 6. You need 1 of svinemørdbrad ca. 500g.
 7. It’s of smør til stegning.
 8. Prepare of salt og peber.

Mørbradbøffer med flødesovs – altid et hit! Og det pudsige er, at den slags klassiske retter næsten altid går rent ind hos ungerne. Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce Mørbradbøffer med bløde løg er en klassiker på julefrokostbordet – og i det danske klassiske køkken i det hele taget. Det er en herlig frokostret, som gør sig akkurat lige så godt, serveret med kartofler og en kålsalat som til godt groft rugbrød og syltede agurker.

Mørbradbøffer i flødesauce instructions

 1. Skær bacan i mindre stykker..
 2. Rens champignon og skær dem i grove stykker..
 3. Skræl løgene og skær dem i skiver.
 4. Steg baconstykkerne sprøde..
 5. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle..
 6. Steg champignon i bacon fedt. evt tilsæt lidt smør hvis det er nødvendigt. Når de er færdige kommes e på en tallerken og stilles til siden..
 7. Skur ned for varmen og sauter nu løgene på panden til de er klare og bløde. det sættes til siden når de er færdige..
 8. I panden kommes de stege champignon, bacon, fløde og bouillon. smag til med salt og peber. Lad saucen simre imens bøfferne gøres klar..
 9. Afpuds mørbradden og skær den ud i ca. 2 cm tykke bøffer. Tryk dem lidt flade med hånden..
 10. Steg dem i smør på en anden pande. Først brunes de af i ca. 1 minut på begge sider. krydder nu med salt og peber. Herefter steges de ved middelvarme i 3 minutter på begge sider..
 11. Hæld saucen over bøfferne og kom de bløde løg på toppen..

Mørbradbøffer i flødesauce med bløde løg og champignons er en af de helt store og gode klassiske danske mormorretter, der altid vil være et stort hit i mange danske hjem. Min mand elsker denne ret, og han er meget nostalgisk anlagt i forhold til denne gode hverdagsret – han er altid sådan lidt ubegrundet spændt på, om jeg nu endnu. Læg nu de brunede mørbradbøffer i det ildfaste fad. Fordel de bløde løg over mørbradbøfferne, og hæld til sidst den cremede bacon-champignon-flødesovs ud over mørbradbøfferne. Sæt efterfølgende fadet i den opvarmede ovn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *