Recipe: Yummy Brownie med bønner

Brownie med bønner. Virkelig lækker og tung brownie, fyldt med chokolade og andre lækre sager. Denne brownie er en sundere chokoladekage, som virkelig smager godt og slet ikke sundt. Denne lækre bønnebrownie er bagt med mandler, bønner, chokolade og dadler.

Brownie med bønner Og sagen er den, at her i huset har vi en absolut yndlings brownies opskrift ( den her: Verdens bedste brownies", som vi bager i tide og utide. Bare fordi den er hurtig at røre. En sundere glutenfri brownie med bønner. You can cook Brownie med bønner using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Brownie med bønner

 1. You need 5 of æg (M).
 2. It’s 100 g of smør.
 3. Prepare 45 g of rå kakaopulver.
 4. It’s 160 g of sukker.
 5. It’s 1 of tsk bagepulver.
 6. You need 75 g of chokoladeknapper/ grofthakket chokolade.
 7. It’s 250 g of drænede og skylede kidney bønner på dåse.

Selvfølgelig vil bliver det aldrig som den originale smørholdige og helt tunge brownieopskrift. Alligevel får du dejlig fast konsistens og god smag i en brownie lavet på bønner. Tilmed er det en sundere brownie, da den indeholder mindre mængder af førnævnte – samtidig med, at den er spækket. Bønnebrownie – altså en brownie bagt med bønner i.

Brownie med bønner instructions

 1. Blend bønnerne sammen med æggeblommerne til en helt jævn dej uden klumper i en foodprocessor eller blender..
 2. Smelt smørret i en lille kasserolle sammen med kakaopulver og kokossukker, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt massen til bønnemosen sammen med bagepulver, og blend igen, indtil du har en ensartet, klistret dej..
 3. Pisk æggehviderne stive, og vend forsigtigt bønnedejen sammen med de stive æggehvider..
 4. Vend derefter chokoladen i..
 5. Beklæd et ildfast fad eller en kageform på ca. 20 x 30 cm med bagepapir, inden du fordeler kagedejen i formen. Bag kagen ved 175 grader i 25 minutter. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren..
 6. Nyd den afkølet! Den er endnu bedre dagen efter, når den har fået sat sig!😋🤩.

Det er lige hvad du finder her. I kølvandet på indlægget i går om at sænke blodsukkeret med bønner virker det helt oplagt at bringe opskriften på den bedste bønnebrownie – haha! Du kan jo lade det komme an på en prøve, om dine gæster kan gætte den hemmelige ingrediens. Tilsæt bønner, æg, olie, dadler (uden sten), kakao, honning samt salt og blend dejen jævn og ensartet. Hak chokoladen i grove stykker og rør den i dejen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *