Easiest Way to Prepare Delicious Småost fra Orsa

Småost fra Orsa. Småost fra Orsa Småost er en specialitet fra Dalerne, hvor den især laves på fæboderne omkring Orsa. Den er umådelig let at lave og smager dejligt på et stykke friskbagt brød. Småost fra Orsa Hey everyone, hope you are having an incredible day today.

Småost fra Orsa For mine, I am going to make it a bit unique. Dvs skilt sig i en fast ostemasse og valle. See recipes for Småost fra Orsa, Marmorsandkage too. You can cook Småost fra Orsa using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Småost fra Orsa

  1. It’s 3/4 of l mælk.
  2. Prepare 1/4 of l kærnemælk.
  3. You need of Salt efter smag (1/4-1/2 tsk).
  4. It’s of Finthakket purløg eller ramsløg.

Småost er en specialitet fra Dalerne, hvor den især laves på fæboderne omkring Orsa. Den er umådelig let at lave og smager dejligt på et stykke friskbagt brød Pia Thiesen Westergaard. Marmorsandkage. blødt smør, sukker, usprøjtet citron, vaniljestang, æg, tsk bagepulver, hvedemel, mørk chokolade. Småost er en specialitet fra Dalerne, hvor den især laves på fæboderne omkring Orsa.

Småost fra Orsa step by step

  1. Varm mælken til kogepunktet. Tag gryden af varmen..
  2. Tilsæt kærnemælken. Lad den stå ca 10 minutter til den har “ystat”. Dvs skilt sig i en fast ostemasse og valle.
  3. Hæld massen over i en sigte med et klæde og lad den dryppe af. Gem vallen. Den er god som væske i brøddej..
  4. Lad osten køle af og rør saltet godt ind i. Smag til med finthakket purløg eller ramsløg.
  5. Tip: hvis du ikke har kærnemælk kan tykmælk også bruges. Osten kan smages til med alle typer krydderurter eller hvidløg. Osten kan også bruges til rygeost..

Den er umådelig let at lave og smager dejligt på et stykke friskbagt brød Alexander Savtjkow Holm. Today, we're going to prepare a distinctive dish, kærnemælkshorn og snurrer med marcipanremonce. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *