Recipe: Perfect Brydebrød bagt med hvidløgssmør

Brydebrød bagt med hvidløgssmør. Brydebrød bagt med hvidløgssmør Et alternativ til hvidløgsflútes – dejligt svampet og lækkert og med god smag af hvidløg. Pull apart hvidløgsbrød er et lækkert madbrød, bagt som brydebrød i springform. Et sprødt sammenbagt brød med hvidløgssmør og persille.

Brydebrød bagt med hvidløgssmør It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. Brydebrød bagt med hvidløgssmør is one of the most favored of recent trending meals on earth. You can have Brydebrød bagt med hvidløgssmør using 15 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Brydebrød bagt med hvidløgssmør

 1. Prepare of Dej:.
 2. Prepare 1 of pk. tærgær (25 g alm. gær).
 3. You need 1 of dl grahamsmel.
 4. You need 550-600 g of hvedemel.
 5. You need 3 of tsk. sukker.
 6. You need 2 of tsk. salt.
 7. Prepare 50 g of afkølet, smeltet smør eller flydende margarine.
 8. Prepare 5 of dl A38 el. tilsvarende.
 9. Prepare 1 of dl mælk.
 10. It’s of Hvidløgssmør:.
 11. Prepare 80 g of smeltet smør.
 12. It’s 1 bundt of finthakket persille.
 13. It’s 1 of tsk. salt.
 14. Prepare 5 fed of presset hvidløg.
 15. You need of Lidt groft salt til at strø over inden bagning.

Brydebrød bagt med hvidløgssmør Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, brydebrød bagt med hvidløgssmør. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique.

Brydebrød bagt med hvidløgssmør step by step

 1. Bland alt til dejen – hvis man bruger tørgær, blandes det først med de tørre ingredienser, og hvis man bruger alm. gær, opløses den først i lunken mælk og/eller A38. Dejen æltes godt igennem, lidt mel holdes tilbage. Det kan let gøres i en røremaskine, hvor dejen røres i 10-15 min. Lad dernæst dejen hæve overdækket, gerne et lidt varmt sted i min. 1 time..
 2. Form straks små boller på ca. 60-75 gram af dejen, og læg dem tæt i en stor springform, beklædt med bagepapir eller smurt godt. Hver gang en bolle er formet, dyppes den i hvidløgssmørret, der er blandet af ingredienserne og varmet op, så de er flydende..
 3. Lad dejen hæve i min. 1 time igen, før hver bolle evt. prikkes lidt, og den sidste hvidløgssmør smøres på. Desuden smager det godt at strø lidt groft salt på bollerne. De bages i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 30 min. Når de er fint brune og er gennembagte i midten, er de færdige..

Brydebrød bagt med hvidløgssmør is one of the most well liked of recent trending meals in the. Pull apart brød med pesto – brydebrød med tapenade.. Prøv fx med hvidløgssmør eller citronsmør i stedet for tapenadesmør.. Bagvrk er bagværk bagt med nærvær. Bagvrk er let, enkelt og fyldt med nydelse i hver eneste mundfuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *