Easiest Way to Cook Delicious Dalgonakaffe

Dalgonakaffe. Dalgona coffee (Korean: 달고나커피) is a beverage made by whipping equal proportions of instant coffee powder, sugar, and hot water until it becomes creamy and then adding it to cold or hot milk. Occasionally, it is topped with coffee powder, cocoa, crumbled biscuits, or honey. Add the instant coffee, sugar and hot water to a medium mixing bowl.

Dalgonakaffe The basic recipe is simple: Mix together two tablespoons each of instant coffee, sugar and hot water. Then use a hand mixer or frother to create that creamy topping for the milk of your choice. This is my version of Dalgona coffee using espresso. You can cook Dalgonakaffe using 6 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Dalgonakaffe

  1. Prepare 3 of spsk. kogende vand.
  2. Prepare 3 of spsk. instant coffee.
  3. It’s 3 of spsk. rørsukker.
  4. You need 3 of dl mælk.
  5. Prepare of isterninger.
  6. You need 1 of tsk. usødet kakaopulver.

You guys can simply extract the coffee in any. Dalgona kaffe populär i Sydkorea, och passar bra som en dessert eller när sötsuget faller på. I vår variant använder vi snabbkaffe, socker, vatten och havredryck men det går lika bra att göra den på annan annan vegetabilisk dryck eller komjölk. dryck Efterrätt Korea snabbkaffe Havredryck. Sommarens godaste och absolut snyggaste kaffedrink – känd från TikTok!

Dalgonakaffe instructions

  1. Bland vand, instant coffee og rørsukker i en skål, til sukkeret er opløst. Pisk det til skum med en elpisker..
  2. Hæld mælk og isterninger i glas, og fordel kaffeskummet over. Drys lidt kakaopulver på toppen, og servér straks..

Går blixtsnabbt att göra med ingredienser som du redan har hemma. Det går även bra att skippa isen och göra en varm kaffedrink genom att värma upp mjölken istället! Dalgona Kaffe er en überfin og fristende koreansk kaffedrik, som er gået viralt på de sociale medier de seneste måneder og naturligvis har vi også nydt Dalgona Coffee flere gange. I haven på en af de lune solskinsdage, som indimellem er og som vi godt bruge flere af … Den kolde kaffedrik, som går under navnet dalgona-kaffe, består af en pisket, cremet kaffeskum, som hældes over iskold mælk med isterninger. Oprindeligt opstod den piskede kaffeskumsdrik i Sydkorea, men den er heldigvis ikke så eksotisk, at du ikke kan lave den med ting, du allerede har i køkkenet, hvis du ynder at nyde en kop kaffe i ny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *