Easiest Way to Make Delicious Pindsvinesteg af snitte

Pindsvinesteg af snitte. Fantastisk opskrift på Pindsvinesteg af snitte. Nogle gange må man jo prøve noget "andet" – dette er en fin oplevelse, hvis man ikke er på slankekur. See great recipes for Pindsvinesteg af snitte, N'ice cream ispinde, Rå søpindsvin too!

Pindsvinesteg af snitte For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious. Anret kyllingen med gremolata og kål med hvidløgschips. You can have Pindsvinesteg af snitte using 1 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pindsvinesteg af snitte

  1. It’s of Ca. 500-600 g røget snitte.

Fyldig citronfromage med kondenseret mælk Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, fyldig citronfromage med kondenseret mælk. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique.

Pindsvinesteg af snitte instructions

  1. Skær et pindsvinemønster (a la et skakbræt) i sværen, og sæt derefter snitten i ovnen i ca. en time ved 200 graders varmluft..
  2. Tag stegen ud af ovnen, skær den i skiver, og servér den med fx kartofler, kogte grøntsager og persillesovs. Det smager godt; men man bliver hurtigt mæt af stegen og må også typisk skære noget fedt af undervejs..

Citrontærte med marengs er efter min mening en af de skønneste og lækreste kager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *