Easiest Way to Cook Appetizing Sukkerfrie og melfrie vafler

Sukkerfrie og melfrie vafler. Sunne vafler: I dag har vi lyst på vafler! Og denne smakfulle vaffelrøren til Gitte & Filip er laget med grovt mel og er helt uten sukker. Disse vaflene passer perfekt som en hverdagsvaffel og kan nytes med god samvittighet på den store vaffeldagen.

Sukkerfrie og melfrie vafler Lavkarbo vafler, med skikkelig vaffel konsistens. Myke, faste og gode, slik en vaffel skal være. Du kan fint bytte smøreost med seterrømme eller creme fraiche, dersom du har det tilgjengelig. You can cook Sukkerfrie og melfrie vafler using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Sukkerfrie og melfrie vafler

 1. Prepare 65 g of havregryn.
 2. You need 3 of æg.
 3. Prepare 0,5 of tsk salt.
 4. You need 1 spsk of olie.
 5. It’s 15 g of flydende plantemagarine til stegning.
 6. You need 1 of dl vand.
 7. Prepare of Bodylab zero salty caramel sauce.
 8. It’s 3 of stk Jakobsens mørk pålægschokolade.
 9. It’s 3 of jordbær skåret i skiver.

Glutenfrie og sukkerfrie vafler er noe som alle kan spise og de smaker like godt som vanlige vafler. Server lavkarbo vafler med din favoritt topping. Tilsett øvrige ingredienser og rør dette til en smidig og klumpfri røre. Jeg tilsatte litt natreen i røren til jeg syntes den ble søt nok.

Sukkerfrie og melfrie vafler step by step

 1. Kom vand, salt, havregryn, æg og olie i en skål og blend det til en ensartet flydende masse..
 2. Opvarm et vaffeljern med flydende magarine..
 3. Kom 1 dl dej på vaffeljernet og luk vaffeljernet..
 4. Når vaflerne er bagt kan de evt kommes i ovnen i 5 min. (Så de stadig er varme når de skal serveres).
 5. Top evt med pålægschokolade, bodylab salty caramel sauce og jordbær..
 6. Velbekomme!!.

Nyt nystekte vafler med rørte bær og kesam eller lettrømme. I dag har jeg stekt tørre vafler etter oppskrift som jeg fikk av min mormor. Enkelt og raskt å lage, og faller i smak hos de fleste. Så her ble der servert vafler og saft på terassen i dag, til stor glede for store og små i nabolaget. Laget dobbel porsjon når jeg først var i gang, og har puttet resten opp i en kakeboks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *