Recipe: Yummy Pasta- og grøntsagsmiks med soja

Pasta- og grøntsagsmiks med soja. Pasta- og grøntsagsmiks med soja Kan spises alene som ret eller som tilbehør til at stykke kød – var fx superb med en kalkunsteak til. Steg alle skaldyr ved høj varme. Pas på, ikke at putte for mange på ad gangen, da de kan komme til at koge, og så bliver de seje.

Pasta- og grøntsagsmiks med soja Tag eventuelt resterne med på madpakke. Hel kylling med ovnstegte grøntsager og soya pasta.. Drys med lidt salt og peber. You can have Pasta- og grøntsagsmiks med soja using 15 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pasta- og grøntsagsmiks med soja

 1. It’s 6-8 of miksede svampe (jeg brugte markchamp., champ. og rørhat).
 2. You need of Ca. 1/4 porre i skiver.
 3. Prepare 1 of gulerod i skiver.
 4. Prepare 6 of stk. rosenkål i kvarte.
 5. Prepare 1 of dl hakket kål, her spidskål.
 6. You need of Lidt aubergine og/eller squash i mundrette stykker.
 7. It’s of Evt. peberfrugt i mundrette stykker.
 8. Prepare 2-3 of dl kogt pasta (eller ris).
 9. Prepare of Et par klumper frossen spinat.
 10. You need Hakket of persille.
 11. Prepare 1-2 of dl bouillon.
 12. It’s 1/2 of dl sojasauce.
 13. You need of Friskkværnet peber.
 14. It’s 1 of tsk. sukker.
 15. It’s of Evt. lidt salt.

Drys kyllingen med allround krydderi og sæt på gitteret. See recipes for Pasta- og grøntsagsmiks med soja too. Det gjorde retten vanvittigt cremet og retten endte med at blive sådan en rigtig smovse-ret, som man skal spise af en skål. Der kan dog også bruges ganske almindelig fløde.

Pasta- og grøntsagsmiks med soja step by step

 1. Alle grøntsagerne + persille mikses i en gryde, og bouillon tilsættes. Det koger stille og roligt i ca. 5 min. sammen med sojasaucen – rør i det ind imellem og tilsæt ved behov mere væske. Til sidst vendes pastaen i retten, og det hele smages til med peber og evt. salt..

Jeg har i denne opskrift arbejdet sammen med Naturli' og det var soya-cuisine fra Naturli' der, sammen med fintrevet gulerod, gjorde retten virkelig cremet og lækker. Og efter sigende skulle denne nye type pasta, der altså både er økologik og udelukkende lavet på vand og bønner, heller kke klumpe eller blive overkogt (hvilket ellers ofte kan ske med glutenfri spaghetti). De lover faktisk at vi får "al dente" pasta på bare syv minutter. Det lyder næsten too good to be true! Pasta er hurtigt og nemt at lave og er derfor ideelt til familier, som ikke har så meget tid til at lave mad i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *