Recipe: Tasty Spanske Rundstykker

Spanske Rundstykker. Spanske rundstykker opskrift Vi har i noget tid eksperimenteret med at finde den ultimative opskrift på spanske rundstykker, og vi er kommet frem til en opskrift, som vi altid bruger nu. Vi bager gerne en stor portion, for de er nemlig også super gode til at fryse ned, og lige lune i ovnen om morgenen. De bedste hjemmelavede rundstykker med den fine sprøde skorpe (spanske rundstykker).

Spanske Rundstykker Jeg elsker spanske rundstykker, og de er både gode som de er her eller drysset med sesam inden de kommer i ovnen. Opskriften er inspireret af en fra Bagebixen.dk, men jeg har tilrettet den lidt. Her er en opskrift på de dejlige sprøde spanske rundstykker som du enten kan pynte med sigtemel eller sesamfrø. You can have Spanske Rundstykker using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Spanske Rundstykker

 1. Prepare 25 of gr Gær.
 2. You need 3 of dl Vand (lunken).
 3. Prepare 350-375 of gr Hvedemel.
 4. Prepare 1 of tsk salt.
 5. You need 3 spsk of Olie.
 6. It’s of Pynt.
 7. Prepare of Sigtet hvedemel.

Googler du sagen, så burde det være lige til. Der er bare lige det, at langt de fleste rundstykker ligner mere dem fra frostpose end dem fra bagerdisken. Sprøde rundstykker kan være en udfordring, men med denne opskrift er du altid sikker på, at rundstykker bliver både luftige og sprøde. Der skal et par særlige ingredienser i dejen, men det kan du se mere om her i opskriften på de sprødeste rundstykker.

Spanske Rundstykker step by step

 1. Gæren opløses i vandet, melet kommes i lidt af gangen, olie og salt oveni. Dejen æltes godt i ca 10 min, til den føles lækker blød og smidig.
 2. Formes straks til 8 store rundstykker, tildækkes med opklippet frysepose og sættes til hævning på en bageplade med bagepapir. De kan også hæve i ovnen, sæt et fad ind i bunden med kogende vand og rundstykkerne ovenover på bageplade. Jeg kom 5 på en plade og 3 på en anden, men de kunne godt havde været på en.
 3. Hæver lunt i 30 – 40 min.
 4. Pensel med vand el brug en forstøver, drys med hvedemel, men behøves ikke.
 5. Sættes ind i ovnen lige over midten og bages ved 230 gr, over og undervarme i ca 12 – 15 min, til de er flot gyldenbrune. Men hold øje ingen ovne bager ens, du kender din ovn bedst.
 6. Afkøles på rist.

Rundstykker – sådan bager du dem selv Skønne klassiske rundstykker Lækre nybagte rundstykker med sprød skorpe og birkes på toppen – du plejer måske at købe dem hos bageren, men du kan faktisk sagtens selv bage dem. Se her, hvordan du selv bager rundstykker Du er her: Brød › Rundstykker – her er bagerens egen opskrift og metode Sådan skal se rundstykker se ud. Sprøde og nybagte, og du kan sagtens bage bagerens egne rundstykker hjemme hos dig selv. Det kræver blot lidt tålmodighed og blandt andet bagehjælpemidlet flutes basis, som er et af bagerens hemmelige tricks. Spanske Rundstykker – Bagt på HUL-Bageplade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *