Recipe: Yummy Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner

Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner. Bestill Vegansk mat hos Just Eat. Fantastisk opskrift på Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner. Et alternativ til den traditionelle spagetti med oksekød, hvor den er gjordt vegansk.

Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. You can cook Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner

  1. You need 75 g of veganske stykker med chili (jeg køber fra Irma).
  2. You need 200 g of Frosen broccoli.
  3. You need 50 g of ukogt fuldkorns pasta.
  4. It’s 25 g of sukkerfri ketchup (jeg køber fra Lidl).
  5. It’s 6 g of solsikkekerner.

Men spaghetti med tomatsaus er jo en klassiker, og det er ikke uten grunn! God smak tar tid – eller snarveier Enhver oppskrift på en skikkelig god tomatsaus laget fra bunnen av, er et kjærlighetsarbeid som tar mange timer. Spaghetti med broccolipesto er en super god hverdagspasta, hvor man lige kan komme af med den der broccolirest, der ligger i grøntsagsskuffen. Og så tager det ikke længere tid end kogetiden på pastaen.

Vegansk spagetti med broccoli, ketchup og solsikkekerner instructions

  1. Start med at kog pastaen efter anvisningen på pakken..
  2. Imens kogt broccolien i en kasserolle med vand til de blivet blødt op, men at der stadig er lidt bid i..
  3. Steg imens de veganske chili stykkerne på en slip let pande. Til de er blivet gyldenbrune..
  4. Når pastaen er kogt færdig og hæl så vandet fra og hæl det over på en tallerken med det kogte broccoli og stegte vegansk stykker. Servere den med ketchup og drys solsikkekerner over broccolien. Velbekomme..
  5. Retten kan ganges op hvis man er 2 personer..

Siden jeg begyndte at lave pesto med solsikkekerner, tror jeg faktisk ikke, jeg har brugt pinjekerner. La det steke på middels varme til løken er blank og myk. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Rør sammen eggeplommer, matfløte og parmesan*, fordel det over pastaen og vend det hele forsiktig sammen. Tilsett grønnkål, løk og blomkål og vend det hele forsiktig sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *