Easiest Way to Make Perfect Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat

Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat. See great recipes for Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat too! Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat. af Dorthe ; Drømmekage med appelsinsaft. af Dorthe ; Feta-salat med rødløg. af Dorthe ; Lasagne med salat og grov chips. af Dorthe ; Beslægtede søgeord. Smag til med salt og peber.

Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious. You can cook Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat

 1. Prepare 500 g of skinkekød, marineret.
 2. You need 250 of ml madlavningsfløde.
 3. It’s 250 g of grov pasta.
 4. It’s of Salat:.
 5. You need of Kinakål i strimler.
 6. You need of sød paprika + agurk i tern.

Svits forårsløg og broccoli et par min. og tag det op. Kom resten af olien i og svits kødet, gerne ad et par gange. Hæld saucen i og kog den igennem under piskning. Vend kød, grøntsager og ananas i, varm igennem et par min. og smag til.

Gyrosmarinerede skinke-pande med grov pasta og salat step by step

 1. Kødet steges på en varm pande uden fedtstof i ca 5-8 min..
 2. Fløden tilsættes og retten simrer i ca. 15-20 min. ved svag/middel varme (husk af og til at røre i retten)..
 3. Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 10 min..
 4. Find en tallerken og anret..
 5. Velbekomme..

Servér direkte fra wokken med løse ris drysset med mandlerne Fyldig citronfromage med kondenseret mælk Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, fyldig citronfromage med kondenseret mælk. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. Fyldig citronfromage med kondenseret mælk is one of the most popular of current.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *