How to Make Perfect Broccoli grovboller

Broccoli grovboller. Broccoli grovboller Lækre sunde grovboller med fuldkorn, perfekt vis man gerne ville havde lidt ekstra grønt i din boller. Kan spise på alle døgnet tidspunkter. Boller med broccoli Jeg ville gerne kaste mig ud i en opskrift på boller, har jeg fik mere grønt ind i dejen.

Broccoli grovboller Jeg kan godt forstå, hvis nogle af jer rynker lidt på næsen. For helt ærligt, broccoli i boller? Det gjorde jeg faktisk også selv første gang jeg bagte disse boller. You can have Broccoli grovboller using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Broccoli grovboller

 1. You need 800 of dl vand.
 2. It’s 600 g of protein hvedemel Lidl.
 3. You need 300 g of Hvidt fuldkorns hvedemel.
 4. It’s 300 g of Grahamsmel.
 5. It’s 40 g of Kokossukker urtekram.
 6. Prepare 1 of brev tørgær.
 7. You need 400 g of færdigsnitte broccoli Lidl.
 8. You need 50 g of solsikkekerner.
 9. It’s 60 g of Chiafrø.

Men nu synes jeg det er en genial måde at spise lidt mere grønt på – især fordi at bollerne kan spises med smør på. De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie.

Broccoli grovboller step by step

 1. Start med at tænd oven på 200g varmluft.
 2. Hæl alle de tørre ingredienser i og mix sammen. Hæl så vand og broccolien i og rør godt rundt til det er jævnt fordel..
 3. Tag en spise ske og tage en portion dej og hæl over på pladen til der ikke er mere dej..
 4. Varm bollerne i ca. 15-20 eller til de er hul i bunden når man banker på dem.
 5. Spise med hvad man har løst til. Gem den mængde der ikke skal bruge i fryseren og tag op når man skal bruge dem. Velbekomme.

Disse boller … Grønne proteinboller uden mel. Friskbagte boller er altid et hit her hjemme, både fordi de kan spises til alle dagens måltider, men også bare fordi, hjemmebag altså bare smager bedst. Hak broccoli helt fint (enten vha. en minihakker, foodprocessor eller en kniv) Bland broccoli med æg, mælk, salt og bagepulver. Disse grovboller er bagt med fuldkorns hvedemel, og derfor er de mere sunde end almindelige boller. Samtidig er grovbollerne lette og luftige, og når opskriften så oveni er meget nem at gå til, ja så er det altså en god opskrift på boller med mere tyngde end normalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *